Vem är jag?

Minns ni i skolan när ni blev kallade för nördar? Det kanske inte var så kul? Själv tog jag det som en stor komplimang. Jag är ju en nörd, och jag älskar alla nördar! Och att vara en nörd blir bara bättre ju äldre man blir. Nu för tiden smörar ju till och med Hollywood för oss. De vet att nördarna – de enda som fortfarande går på bio – är de som har verklig power och kan hjälpa eller stjälpa efter tycke och smak. Tur för dem att jag gillar film … Tjejer tycker också om nördar, jag lovar. Men just nu finns det bara plats för en kärlek i mitt liv – Sara. All slags teknik intresserar mig, både modern och sådan från stenåldern. En plåtbit och några sladdar kan hålla mig sysselsatt i timmar, riktig MacGyver style … Anders Nilsson MacGyver. Det låter väl ganska bra? Här kan ni läsa allt om mitt nördiga liv både privat och som egenförtagare. Jag lovar att ge några sköna tekniktips på köpet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *