Kikar på en större lägenhet

Jag är ett stort fan av hösten då det släpps många nya teknikprylar. Bland annat har Apple sitt stora event där de lanserar årets iPhone, något jag brukar sitta klistrad framför. Men jag måste erkänna att jag i år har tankarna på annat håll. Detta eftersom jag och Sara, min flickvän, är på lägenhetsjakt! Japp, ni läste rätt – vi har bestämt oss för att flytta och söker nu med ljus och lykta efter en passande lägenhet i Stockholm. Vi har världens bästa fastighetsmäklare på Vaxholm som hjälper oss i jakten. Jag kan varmt rekommendera att ta kontakt med en mäklare och förklara för denne vad det är man söker. Har man redan ett lånelöfte från banken går det ännu smidigare. Vi har ett par visningar bokade i nästa vecka och vi hoppas givetvis på att någon utav dem ska kännas helt rätt!

Lägenhetshus under blå himmel

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *