Ska börja att cykla till jobbet

Min polare som tidigare jobbat i sportaffär håller mig kontinuerligt uppdaterad om vad som är nytt inom sportteknik. Jag är ju en nörd när det kommer till allt som har med teknik att göra och nu har jag hittat en ny passion. Det är inget mindre än elcyklar! Visst, jag kanske är ganska sen på att haka på den trenden men bättre sent än aldrig. Efter en snabb titt hos Elcykelvaruhuset insåg jag att deras modeller inte alls är särskilt dyra så jag slog till med en gång. Jag har beställt en mattsvart modell med en 250W motor som ska vara mycket tystgående. Så nu blir det att (el)cykla till jobbet, vilket ska bli roligt. Även min flickvän Sara är sugen på att byta ut sin nuvarande cykel. Tänk vad skönt att slippa kämpa i motvind efter en lång dag på jobbet!

Närbild på cykel

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *