Nya hallmöbler

I mitt hem är det teknikprylar som dominerar inredningen. Jag har en storbildsteve i vardagsrummet och köket är utrustat med en kaffemaskin som jag kan styra med hjälp av en app i mobilen. Det är hur smidigt som helst när man vill vakna till nybryggt kaffe! Det är därmed ganska självklart att jag överlåter den dekorativa inredningsbiten till min flickvän Sara. Hon har ett gott öga för stil och färg och vet precis vilka snygga möbler som passar in hos mig. Hon har nyligen lagt ner tid på att göra om min hall som såg ut som om den ropade på hjälp. Jag har en tendens till att samla prylar på hög och hallen var precis ett sådant ställe. Sara löste det genom att slänga ner alla onödiga saker i mitt källarförråd. Nu står där en snygg sideboard och en, i mina ögon, cool lampa som skiftar färg.

Man framför teve

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *