Vad gjorde man innan internet fanns?

Precis som titeln säger, vad gjorde man innan internet fanns? Hur hittade man all den informationen man behövde? Ja, jag vet att det fanns böcker och sånt att använda sig av vid till exempel skolarbeten, men annars? Om man behövde svaret på en specifik fråga så fort som bara möjligt? Jag har ju länge funderat på att flytta och jag använder ju självklart internet till att hitta något nytt att bo i. Jag har även kontaktat HusmanHagberg, en sjukt bra mäklarfirma här i stan. Men hur gjorde man när man flyttade förr? Knackade man dörr och frågade om huset var till salu? Letade i dagstidningen efter korta annonser som kanske kunde erbjuda det man sökte efter? Jag har hört allt det här om hur det var bättre förr, men ärlig talat är jag så oerhört glad över jag lever i en tid då internet är en självklarhet.

Närbild på ett tangentbord

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *