Intressant jobbmöte

Jag måste bara tipsa er som har en egen firma om söderberg & partners. Jag fick tipset av en polare som har en sportaffär och nu har jag haft mitt första möte. De har helhetslösningar för oss företagare och de verkar vara väldigt lovande. Okej, de är ju försäljningsnissar och vill sälja in sig men min polare är nöjda med dem och jag har även kikat på deras hemsida. Det jag tycker absolut bäst om är det att de hjälper till med de riktigt tunga bitarna som pensioner och försäkringar. Jag gillar teknik och de finansiella bitarna har jag svårt att begripa. De kan även hjälpa till att placera vinsterna som bolaget gör för om jag plockar ut allt blir det ju så himla mycket skatt. Så ett välment tips från mig till er är att kika in på deras hemsida.

Pengar som växer

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *