Nya grannar

grannar
Vi har fått nya grannar, supertrevliga göteborgare. Jag tycker annars att man är väldigt anonyma här i Stockholm. Jag har dålig koll på vilka som flyttar in eller ut i trappuppgången. Visst har jag koll på några som bor här men jag har aldrig pratat med dem. Jag visste att just den lägenheten dit ”göteborgarna” flyttat var till salu för jag såg skylten från HusmanHagberg och dessutom är det lägenheten vid oss. Tidigare bodde det en äldre dam där men tror hon flyttat till ett äldreboende.

Vi klickade direkt med våra nya grannar. De kom och frågade om vi hade en vinöppnare att låna för de hittade inte sin bland alla flyttkartonger. Självklart hjälpte vi till, vi hjälpte även till att knäcka några vinflaskor den kvällen och hade en riktig trevlig spontankväll. Vi är ganska lika, förutom dialekten då. Peter som han heter arbetar också med teknik så det fanns gott om samtalsämnen. Vi ska dessutom fira sista april med dem och spana in majbrasan här i området. Kommer att bli toppen. Roligt att ha nära till så bra vänner. Det händer inte så ofta.

This entry was posted in Roligt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *