Konferens i Dalarna

Det är grymt roligt att det går så bra för mitt lilla företag. Jag anställde några nya medarbetare efter årskiftet och denna söndag sitter jag pch planerar vår första konferens. Det känns riktigt stort. Jag har bestämt att det blir Villalangbers i Tällberg, Dalarna. Jag och tjejen var där tillsammans en helg för ett tag sedan och spanade in vad de hade att erbjuda. Superschyst ställe med fantastisk vy över Siljan. Ja ni ser ju själva!
villa
Perfekt ställe för konferenser så att inte alla försvinner på egna aktiviteter när det är slut, utan att det finns en chans att även umgås privat.

Som sagt var jag och tjejen där med det skiljer såklart på en konferens och en weekend. Däremot fick jag en känsla av Villa Långbers. Rummen och maten var toppen och det är samma oavsett vilken typ av vistelse. Det enda som jag inte sett är konferensrummen och vilken utrustning som finns. Villa Långbers är ett välkänt konferenshotell så vad kan gå fel? Det här kommer att bli toppen. Det enda jag inte är helt klar över är någon form av aktivitet som bygger på teambuilding. Någon som har något bra förslag?

This entry was posted in arbete, Roligt and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *