Robotar som leverar mat

Hur häftigt är det inte att de nu finns robotar som levererar mat? Alltså små robotar med sex hjul som kan navigera på trottoarerna. De kan bära hem olika varor så de är rikltigt behändiga. De har funnits i London ett tag och i Stockholm körs de på prov för tillfället. Går det som det ska så lanseras de 2017.

Till och med jag kommer att tycka det blir skoj att handla och laga mat. Kommer definitivt får nytta av våra produkter från De Buyer som tjejen promt skulle ha. Det finns tydligen bra märken när det handlar om kastruller också, inte bara på datorer och högtalare 😉
ddjiid

Tänk er att beställa mat från nätet och sedan kommer denna robot hem med varorna. Nu börjar det kännas som vi bor i det 2000-talet som det framställdes på film tidigare.

This entry was posted in teknik, Roligt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *