Flygande bilar

Men kolla vad coolt.
yum
Nu är det på G, det som alltid funnits i Science Fiction filmerna, en flygande bil. Det verkar som det är Toyota som tar klivit in till framtiden. Företaget Ehang har nämligen lämnat in patent på delar som gör att bilen förmodligen kan flyga. Det fanns en artikel om detta i Expressen som ni kan läsa om här.
Hoppas att de får till det så att vi hädan efter kan flyga ”privatplan” när vi ska ge oss ut på längre sträckor. Jag tror absolut att jag kommer att få uppleva en flygande bil under min livstid. Tyvärr tror jag däremot inte att jag kommer att uppleva att få äga en. De kommer att vara alldeles för dyra för min generation. De som föds nu kommer däremot säkert att få chansen att flyga i framtiden.

This entry was posted in teknik. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *