Sommar i Skåne

Så är då sommarens semester spikad. I år ska jag tillbringa hela sommaren i den skånska myllan. Mina svärföräldrar har köpt ett hus av Landgren mitt på den skånska landsbygden. De har blivit pensionärer så det är ett permanent boende. De skrev på papperen hos en mäklare Eslöv igår och kan nu titulera sig skåningar. Eller inte riktigt ännu, de ska ju flytta in först. De får tillgång till huset första juli och den 15 reser jag och tjejen ner. Ska faktiskt bli skoj för Skåne är grymt på sommaren.
ddr
Vi ska hjälpa till att fixa med huset. Det känns också helt okej, skönt att ha något att göra de dagar de regnar. För jag räknar med regn eftersom jag ska stanna i Sverige. Eller någon tur till Köpenhamn blir det såklart också. Skåne är kung eftersom det finns så många intressanta platser i närheten av varandra. En dag går det att besöka Lund, nästa Malmö och den tredje en tur till Danmark. Tre veckor känns därför lagomt att vara i Skåne. Det kommer att gå snabbt är jag säker på. Gratis mat och nytta förenat med nöje, det kan liksom inte bli bättre. Håller dessutom på att spara pengar till en grej som jag ska berätta om så småning om, så det är bara bra att vi inte kommer att dra till utlandet ( solsemester) detta år.

Det finns ett gästhus på gården vilket är kanon. Skönt att ha ett ”eget” hus och inte bo med svärisarna hela tiden när det handlar om så lång tid. De har nog även räknat med att ha många gäster eftersom de ville ha ett hus med en friggis eller att det åtminstone fanns bygglov.

This entry was posted in arbete, Roligt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *