Present till alla hjärtans dag

Yes äntligen har januarilönen anlänt. Året har bara börjat men det är 2016 mest efterlängtade lön. En högtid som närmar sig är Alla hjärtans dag. Inte så viktig för mig, men för tjejen. Efter julklappen som floppade tänkte jag slå på stort. Om ni undrar vad jag köpte för julklapp så hade jag slagit till på en apple watch. Hon uppskattade den inte! Anklagade mig för att vara ett teknik-freak.

Som ni förstår är pressen stor till alla hjärtans dag. Men jag har ett triumfkort. Denna gång ska jag inte köpa en sak utan en upplevelse. På flera bröllop jag har varit har paret fått roliga bröllopspresenter i form av en upplevelse. Det kan vara spa weekend, hästridning, middag, bergsklättring, lösa gåtor, flyga luftballong eller vinprovning. Det finns allt. Detta är ju inte bara presenter till ett bröllop utan det är romantiska gåvor som passar utmärkt till alla hjärtans dag också.

Själv har jag spanat in en kurs hur man kan tillverka sitt eget snus. Jag är ganska kass på att köpa presenter men jag har en känsla av att gumman inte kommer att uppskatta exakt den upplevelsen. Så jag tar det säkra före det osäkra och köper ett presentkort. Sedan får hon välja. Då kan det inte gå fel. Ett tips till alla er som är på jakt efter den perfekta presenten.

Ja jag vet, bilden är i smörigaste laget!

Ja jag vet, bilden är i smörigaste laget!

This entry was posted in teknik, Roligt and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *