200 miljoner!

Alltid när jag läser om folk med mycket pengar så börjar jag fundera på vad jag själv skulle göra om jag hade lika mycket. Det spelar ingen roll om det är en vinstsumma eller om jag har slitit för pengarna. Om jag hade 200 miljoner så har jag ganska klart för mig hur jag skulle sätta sprätt på dem. Jag har ett eget företag men 200 miljoner känns långt borta i dagsläget.

När det gäller företagare så har många Donald Trump som förebild. Jag fattar verkligen inte det! Det finns ju tusen stycken bättre bara i Sverige. Vi har ju egna familjer som har spännande historier och är framgångsrika.

Ta som familjen Zand. De lämnade krig och elände och byggde upp ett imperium i Sverige. Nu har de sålt stora delar av verksamheten och gjort en rejäl vinst. Istället ägnar sig de åt välgörenhet. Som hämtat från Hollywood.

Så till det med 200 miljoner. Jag skulle skänka mycket till välgörenhet. Framför allt projektekt som gynnar rent vatten. Fast sedan skulle jag även leva som en kung och skämma bort de flesta i min omgivning. I garaget skulle det stå en Ferrari, såklart!
ytyur

This entry was posted in arbete, Roligt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *