En klapp på axeln

Jag är verkligen inte någon händig person. Jag övervägde väldigt noga beslutet att själv montera in de nya innerdörrarna innan jag tyckte det var en god idé.

De gamla dörrarna var förfärliga så det var verkligen på tiden. Bara att byta dörrar gör hela lägenheten så mycket fräschare. Jag vill ha helt vanliga klassiska dörrar, inga konstigheter. Väljer man trender så finns chansen att man lessnar. Sedan bor jag i en klassisk lägenhet eller vad jag ska kalla det för. Vanliga trädörrar är det som ser absolut bäst ut.
dörr

Så till inmonteringen! Det var så mycket lättare än vad jag trodde. För att vara på den säkra sidan så köpte jag allt från samma sida. Det vill säga dörr, karm, överstycke, tröskel och handtag. Jag ville vara 100% säker på att allt passade som handen i handsken. Skulle vara surt om dörren och karmen inte passade. Sedan så gick jag efter den instruktionsfilm så fanns på hemsidan. Byggmax har en jättebra film som visar steg för steg. Jag kan säga så här, jag är teknisk kunning men när det gäller bygg så är jag hjälplös som ett spädbarn. När till och med jag klarar av att följa instruktionerna och få upp dörrarna med ett väl godkänt reultat, då är filmen bra. Så en klapp på axeln har jag gett mig själv för det förtjänar jag.

This entry was posted in arbete and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *