En kunglig uppgradering!

Wooohooo, ursäkta språket, men fan vad jag är nöjd! Fick hem mitt nya tangentbord från Steelsseries som jag beställde från Spelbutiken igår. Nu talar vi alltså om en uppdatering de lux! Steelseries är tangentbordens Ferrari om jag säger så. Top Notch! Det finns inget bättre tangentbord ute på marknaden om du gillar att spela spel på datorn.
tyt
Jag som är galet teknikintresserad blev fast efter att ha spelat på ett liknande tangentbord hemma hos en polare. Vi brukar spela onlinespel mot varandra och kunde inte fatta att han alltid vann. Jag är ingen dålig förlorare men han var hela tiden snabbar än mig. Efter att ha spelat hemma hos honom på hans Steelseries tangentbord så fattade jag vad det berodde på. Det är en enorm skillnad. Så ni som gillar att spela dataspel och håller på med E-sport kan jag verkligen tipsa om att göra en liknande uppdatering. Det är som natt och dag. Nej nu har jag inte tid att skriva mer. En omgång E-sport väntar med mitt nya tangentbord. Nu ska jag spöa Kalle för första gången! Hörs!

This entry was posted in data, teknik and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *