Livet som företagare

God fortsättning. Hoppas att ni har haft en fin jul.
hej
Idag är det juldagen och som egen företagare har jag ställt in alla planer om att vara ledig. Företaget är stängt men det finns alltid saker att göra. Långledighet passar utmärkt för renoveringar. Vi ska måla om i butiken och lägga ett nytt golv. Jag får hjälp av en polare så jag tänker ge mig på det själv. Först ska lokalen tömmas och den största delen av interiören fraktas bort. Det är lättare att arbeta med fria ytor. Sedan är det betydligt säkrare också när det inte finns någon elektrisk apparatur som kan börja brinna. Vid renoveringar så används kemikalier som kan ta eld. Jag trodde det skulle vara svårt att hitta förrådslokaler under mellandagarna, men det var busenkelt. Så idag blir det att bära hela dagen. Sedan är det bara att börja sätta igång med renoveringen.
Golvet blir ett lättstädat stengolv. Väggarna kommer vi att ge en rolig orange nyans. Först tänkte jag ha vita väggar men är less på den trenden. Jag har en polare som är duktig på graffiti och hade tänkte be honom att göra en cool målning på ena väggen. Vi får se vad som hinns med, för den 5 januari ska allt vara klart.

This entry was posted in arbete. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *