Att jaga kunder med blåslampa

Det är trevligt att vara sin egen chef och att ta hand om sitt egna företag. Tyvärr finns det saker om är mindre trevliga också. Som det här med obetalda fakturor. Eftersom jag sysslar med teknik har jag en kundgrupp som är ganska ung. Det innebär att de inte har den mest stabila eknomin heller. Många gånger får jag söka dem med blåslampa för att få in mina pengar. Särskilt den här tiden på året gäller det att ligga på för att få in alla obetalda fakturor innan årskiftet. Det är sorgligt, för många som inte kan betala har inte direkt mer pengar vid jultider. Det tar både tid och energi att försöka att få in de obetalda fakturorna. Fast det är sista året jag kör själv för jag blir alltid på så kasst humör. Har beslutat att anlita en firma som heter Arvato finance att ta hand om min ekonomi. Arvato finance är kända, fast de har precis bytt namn. Fler är nog mer bekant med deras gamla namn Gothia Inkasso. Det ska bli skönt att slippa det här tunga lasset nästa år.
dnid

This entry was posted in arbete. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *