Tranans teknik är fortfarande bäst

Första inlägget och jag har absolut ingenting vettigt att berätta. Nåja … I dag satt jag och latade mig hela dagen på kontoret. Mina två slavar, Erik och Jossan, fick ta sitt första riktiga kundmöte, medan jag kunde luta mig tillbaka och softa som en äkta boss. De var sjukt nervösa, men jag vet ju vad de går för så jag var inte orolig. När jag satt och slösurfade som bäst började jag kolla gamla klipp från filmer jag inte sett på ett bra tag. Jag är lite av en sucker för collegerullar från 80-talet och en av de allra bästa är ju första Karate Kid, så jag fastnade så klart och snart hade jag plöjt hela filmen. Daniel-san var ju, precis som jag och mina polare, lite av en nörd. Jag kommer ihåg när man precis hade sett den första gången och kom som en helt ny människa till skolan. Ett ord och man plockade fram tricksen direkt – även om Mr Miyagi lärt en att ”karate bara är till försvar”. Och det är likadant i dag. När jag känner mig hotad (händer typ aldrig) – eller om Erik matat sin bortskämda hund med kontorets wienerbröd igen – är det bara att ställa sig i position och utdela en elegant transpark. Bom! Inga konstigheter. Nörden vinner varje gång. Men i morgon ska jag vara snäll hela dagen, eftersom de rodde iland den nya kunden!

Fixa kunden, eller smaka på tranan!

Fixa kunden, eller smaka på tranan!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *